Volledig scherm
Huseyin Dogan op archiefbeeld. © Marcel Bonte

TOP Oss wint niet van Jong FC Utrecht in laatste oefenduel

Het is TOP Oss vrijdag niet gelukt de laatste wedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen te winnen. Tegen Jong FC Utrecht werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Huseyin Dogan scoorde voor de ploeg van Klaas Wels.

De eerste helft speelde TOP Oss matig. Proefspeler Dani van der Moot was in de openingsfase nog dichtbij de openingstreffer, maar zijn poging ging rakelings naast. Halverwege de eerste helft tekende FC Utrecht voor de openingstreffer na een snelle counter.

Dogan

In de tweede helft was het Dogan die na een voorzet van Brian Smeets binnen schoot. In de slotminuten kreeg diezelfde Dogan nog een grote kans om de wedstrijd te beslissen, maar zijn inzet eindigde niet tussen de palen.

TOP Oss begint de competitie op vrijdag 17 augustus met een uitwedstrijd tegen MVV Maastricht.

  1. TOP Oss wil hekkensluiter niet onderschatten: ‘Helmond Sport gaat loeren op de counter’

    TOP Oss wil hekkenslui­ter niet onderschat­ten: ‘Helmond Sport gaat loeren op de counter’

    TOP Oss-trainer Klaas Wels verwacht dat Helmond Sport vrijdag zal inzakken op eigen helft. ,,Wij zullen daar doorheen moeten zien te voetballen.’’ Op papier is TOP Oss (nummer 5 van de ranglijst) de grote favoriet als het vrijdag aantreedt tegen Helmond Sport, de hekkensluiter van de eerste divisie. Wels waakt echter voor onderschatting. ,,Twee weken geleden won Helmond Sport nog met 3-0 van Sparta. En dat was dik verdiend.’’