Volledig scherm
Dean van der Sluys © Pro Shots/ Toon Dompeling

Van der Sluys moet geblesseerd afhaken tegen FC Den Bosch

Dean van der Sluys kan de derby tegen FC Den Bosch niet in actie komen vanwege een blessure. Waarschijnlijk zal Niels Fleuren zijn plek innemen.

Van der Sluys is een vaste waarde in het team van trainer Klaas Wels. De wedstrijd tegen FC Den Bosch is voor hem één van de belangrijkste van het jaar, omdat hij te boek staat als rasechte Ossenaar. De supporters lopen weg met hun stadsgenoot.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Niels Fleuren op de plek van Van der Sluys spelen. De Limburger verlengde donderdagmiddag zijn contract met één seizoen.

Tegen FC Den Bosch zal ook Norichio Nieveld niet in actie kunnen komen. De verdediger annex middenvelder is geschorst. 

 1. TOP Oss juicht nog niet te vroeg: ‘Eerst maar eens die play-offs halen, daarna kijken we wel verder’
  voorbeschouwing

  TOP Oss juicht nog niet te vroeg: ‘Eerst maar eens die play-offs halen, daarna kijken we wel verder’

  Op papier mag TOP Oss de play-offs eigenlijk niet meer mislopen, met wedstrijden tegen de nummers 17 en 19 van de competitie, FC Dordrecht en Helmond Sport, op het programma. TOP-trainer Klaas Wels blijft in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht van vrijdag echter met beide benen op de grond staan. ,,Je hoort mij niet zeggen dat we wel even van FC Dordrecht en Helmond Sport gaan winnen. Dordt doet het de laatste weken goed en heeft een prima ploeg.”
 2. ‘Profeet’ Van der Rijt droomt stiekem al van promotie met TOP OSS: ‘Ik zet een ‘1' neer tegen FC Dordrecht’

  ‘Profeet’ Van der Rijt droomt stiekem al van promotie met TOP OSS: ‘Ik zet een ‘1' neer tegen FC Dordrecht’

  Elke week voorspelt een andere (oud-)speler of (oud-)clubman in dienst van een Brabantse club de wedstrijden van het weekend als Profeet van de Week. Deze week is het de beurt aan Ruud van der Rijt (30). De voormalig verdediger speelde in zijn loopbaan voor Willem II en FC Eindhoven. Tegenwoordig is hij assistent-coach bij TOP Oss. Genoeg (Brabantse) voetbalervaring dus, maar kan hij ook goed voorspellen?