Volledig scherm
FC Oss-trainer Klaas Wels. © Remko Kool

Ziekenboeg FC Oss stroomt leeg in aanloop naar derby tegen FC Den Bosch

De ziekenboeg van FC Oss is voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Den Bosch grotendeels leeggestroomd. Trainer Klaas Wels kan bovendien weer een beroep doen op Rick Stuij van den Herik, die vorige week nog geschorst was.

Op de positie van rechtsback kan Wels weer beschikken over Dennis Janssen, die enige tijd buitenspel stond vanwege een enkelblessure. Het wordt interssant om te zien wie Wels op gaat stellen op die positie. Wordt het Janssen of toch Huseyin Dogan? Laatstgenoemde is eigenlijk middenvelder, maar laat als vleugelverdediger een goede indruk achter.

De derby tegen FC Den Bosch is voor de supporters speciaal, maar ook voor de selectie. ,,Dit duel heel natuurlijk een speciaal tintje. Dat nemen we mee, op een goede manier", zegt trainer Wels. ,,Als je alle randzaken even weghaalt, is het gewoon weer een duel om drie punten. Die willen we mee naar huis nemen."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ronald Koeman Jr. kwam al 1,5 jaar niet in actie voor TOP Oss, maar kan zich vanavond tegenover zijn oude club bewijzen

    Ronald Koeman Jr. kwam al 1,5 jaar niet in actie voor TOP Oss, maar kan zich vanavond tegenover zijn oude club bewijzen

    Bij het laatste uur van de wedstrijd Almere City - TOP Oss staat maandagavond Ronald Koeman Junior onder de lat, de tweede keeper van de Ossenaren die al anderhalf jaar geen wedstrijd speelde. Het duel werd vrijdagavond gestaakt vanwege hevige mist en eerste doelman Nick Olij ging direct na het fluitsignaal naar het ziekenhuis waar bleek dat hij zijn arm in de warming-up al had gebroken. De doelman, die algemeen bekendstaat als één van de beste keepers van de competitie waarin hij actief is, zit de komende weken noodgedwongen aan de kant.