Søren Kragh Andersen wordt omhelsd na zijn zege.
Volledig scherm
PREMIUM
Søren Kragh Andersen wordt omhelsd na zijn zege. © AFP

Sunweb 2.0 heeft zichzelf al uitgevonden

‘We zitten in een heerlijke flow’Net als Jumbo-Visma beleeft ook Sunweb een geweldige Tour. In Lyon pakte Søren Kragh Andersen op meesterlijke wijze de tweede etappezege voor het team. Opnieuw na mooi teamwerk én gepland. Met de complimenten van Tom Dumoulin, ex-Sunweb, nu Jumbo: ,,Supermooi ploegenspel. Ze combineren klasse met heel veel lef en durf.’’

 1. Etappe 20: ‘Planche des Belles Filles is echt een rotklim’
  Podcast

  Etappe 20: ‘Planche des Belles Filles is echt een rotklim’

  Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? Vandaag een ruime voorbeschouwing over de tijdrit van vandaag. Dit is het moment dat Roglic alle verwachtingen moet bevestigen. Over de kansen van Roglic, Van Aert en Dumoulin. En de strijd om de bollentrui wordt ook beslist op de flanken van de laatste serieuze klim van deze Tour.
 2. Van Aert vindt het jammer dat Zeeman weg is: ‘Maar hij is nog wel betrokken’

  Van Aert vindt het jammer dat Zeeman weg is: ‘Maar hij is nog wel betrokken’

  Jumbo-Visma wilde vrijdagochtend bij de start liever niet meer reageren op het incident van woensdag, waarna ploegleider Merijn Zeeman uit de koers werd gezet. Toch gaf tweevoudig ritwinnaar Wout van Aert een korte reactie bij de start van de negentiende rit in Bourg-en-Bresse. ,,Het is natuurlijk heel jammer dat Merijn niet meer in de koers is", aldus de Belg. ,,Maar hij is wel nog altijd betrokken bij de ploeg."