Volledig scherm
Archieffoto xtc. © Hein Eikenaar/BD

Aangehouden voor openstaande celstraf én in bezit van grote hoeveelheid drugs

ZIJTAART - De politie heeft vrijdag iemand aangehouden in een woning aan de Pastoor Clerxstraat in Zijtaart. In eerste instantie brachten agenten een bezoek aan diegene omdat er nog een hechtenis van 120 dagen openstond. Vervolgens trof de politie in de woning grote hoeveelheden drugs aan.

De politie bracht vrijdag een bezoek aan de persoon die nog 120 dagen in hechtenis zou moeten zitten. Eenmaal aangekomen bij een adres aan de Pastoor Clerxstraat werd de persoon in kwestie gevonden.

Verdachte situatie

De politie meldt dat er daarna een verdachte situatie ontstond. Agenten besloten een kijkje te nemen in de woning en deze te doorzoeken.

Uiteindelijk trof de politie ruim 6 kilogram mdma aan en 1 kilogram henneptoppen. Agenten vonden ook meer dan 200 xtc-pillen, bijna 500 pakjes illegale sigaretten en materialen voor productie en handel in drugs.

De verdachte is aangehouden en er loopt een onderzoek.

  1. De gevaren van een uitzwenkende ploeg: Osse scholieren worden met neus op de feiten gedrukt
    PREMIUM

    De gevaren van een uitzwenken­de ploeg: Osse scholieren worden met neus op de feiten gedrukt

    OSS - Fietsers en landbouwvoertuigen vormen een gevaarlijke combinatie op de smalle polderwegen in Oss en omgeving. Elk jaar vallen er in Nederland een aantal doden en gewonden als gevolg van een ongeval met landbouwvoertuigen. In Oss en Bernheze willen ze daar een einde aan maken door scholieren, maar ook oudere mensen te laten ervaren hoe je als fietser moet omgaan met die enorme voertuigen.