Voor fietsers komt er straks aan beide zijden van de Land van Ravensteinstraat en Kornetstraat een vrijliggend fietspad. Veiliger dan nu over de te krappe weg waar ook de HOV-bussen over moeten.
Volledig scherm
Voor fietsers komt er straks aan beide zijden van de Land van Ravensteinstraat en Kornetstraat een vrijliggend fietspad. Veiliger dan nu over de te krappe weg waar ook de HOV-bussen over moeten. © Van Assendelft

Aanpak weg van Ben van Dijk tot aan busstation Uden in één keer

UDEN - Uden wil in één keer de hele verbinding tussen de rotonde Ben van Dijk en het busstation aanpakken. Onderzoek moet nog wel uitwijzen of dat kan binnen de geraamde kosten van ruim 2,4 miljoen euro. 

 1. Boekel plaatst de komende jaren zeventig laadpalen

  Boekel plaatst de komende jaren zeventig laadpalen

  Boekel - De gemeente Boekel laat komende jaren ongeveer 70 laadpalen plaatsen. Bij iedere laadpaal worden twee parkeerplaatsen bestemd voor elektrische auto’s. Dit komt neer op circa 140 openbare parkeervakken die bedoeld zijn voor elektrisch rijdende inwoners, bezoekers en forensen. Op dit moment telt de gemeente Boekel circa 70 elektrische personenauto’s. De verwachting is dat het er in 2025 zevenhonderdvijftig zijn en in 2035 ongeveer 2.800.
 1. Brabants bekendste weerman Johan Verschuuren (85) overleden
  Play

  Brabants bekendste weerman Johan Ver­schuuren (85) overleden

 2. Onrust bij FC Den Bosch: 'Er komt veel op ons af'
  Play

  Onrust bij FC Den Bosch: 'Er komt veel op ons af'