.
Volledig scherm
PREMIUM
. © BD

Aanwinst

Bij de dorpspompVeel bezoekers reageerden de afgelopen dagen teleurgesteld toen bleek dat de Kentucky Fried Chicken op het Foodcourt in Uden nog niet open was. ,,We zagen de reclamezuil en wilden even van de snelweg af om wat te eten. Het zag er gezellig uit met de lampen aan, maar helaas. Dan gaan we maar naar de Subway'', zegt een stel dat niet voor één gat te vangen is.

Quote

Slim dat hier aan de snelweg drie horecaza­ken zitten

Dimitri Slager

,,Google Maps gaf aan dat KFC hier al zit. Het pannenkoekenhuis zat vol, dus besloten we hier naartoe te rijden'', vertelt Dimitri Slager (31) uit Eindhoven. ,,Slim dat hier aan de snelweg drie horecazaken zitten. Een goede zet van de gemeente.''

  1. Het ene moment nog schoffelend in het groentehofke, het andere moment zwart-omrand op overlijdenspagina
    PREMIUM

    Het ene moment nog schoffe­lend in het groentehof­ke, het andere moment zwart-om­rand op overlij­dens­pa­gi­na

    OSS/UDEN/VEGHEL - Met de dag loopt het aantal coronaslachtoffers flink op. In Nederland, maar vooral toch in de noordoostelijke hoek van Brabant. Het virus heeft nu in bijna elk dorp of elke stad in deze regio een gezicht. Voor verdriet en waardig afscheid nemen is soms nauwelijks ruimte. Daarom een in memoriam voor onze bekende en minder bekende, maar vooral geliefde streekgenoten.