Volledig scherm
PREMIUM
De bowlingbanen zijn klaar maar tot 1 december wordt er nog volop gewerkt. Op de foto is MZ Service bezig met de verwarmingsleidingen. © Van Assendelft Fotografie

Actie boven de Action: nieuwe bowling Uden gaat van start

UDEN - Tien splinternieuwe bowlingbanen, een escaperoom, steengrillrestaurant en een aparte ruimte vol schiet-en racespelletjes. Al dat vermaak is gebundeld in Dollie’s, een nieuwe publiekstrekker in het centrum van Uden. 

Dankzij de de komst van de Action is het in de Pastoor Spieringsstraat in Uden een stuk levendiger geworden. Vanaf 1 december wordt het nog drukker want dan opent in de enorme ruimte boven die winkel Dollie’s bowling & gamingcentre. Een ambitieus project van Daniël Dol, telg uit een roemrijke bowlingfamilie uit Tilburg die in Uden zijn geluk gaat proberen. ,,Het is spannend maar ik heb er alle vertrouwen in”, zegt hij. 

  1. Emma (24) ziet hoe kinderen in Veghel haar complete Toyota Aygo vernielen: ‘Een grote ravage’
    PREMIUM

    Emma (24) ziet hoe kinderen in Veghel haar complete Toyota Aygo vernielen: ‘Een grote ravage’

    VEGHEL - Emma van Boxtel (24) uit Den Bosch had haar pakjesavond waarschijnlijk heel anders voorgesteld. Onderweg naar werk kreeg ze een lekke band en besloot ze haar Toyota Aygo langs de kant van de weg te zetten. Na het werk wilde ze haar auto ophalen en zag ze dat de portier openstond en er zelfs mensen in de auto zaten. Er bleken kinderen in te zitten. ,,Het was een grote ravage. Ze hebben niks meer van de auto overgelaten.”