Volledig scherm
OOvB trekt in de voormalige bruidsboetiek van Van de Wetering aan de rand van het sportpark in Uden. © OOvB

Adviseurs en accountants in plaats van bruidjes in sportpark Uden

UDEN - De voormalige bruidsboetiek Van de Wetering bij het sportpak Uden krijgt eind maart een nieuwe bestemming. OOvB adviseurs en accountants opent er een nieuw kantoor waar zo'n twintig mensen komen werken. Gevolg is wel dat de vestiging in Boekel dicht gaat. 

OOvB adviseurs is een regionaal opererend kantoor met vestigingen in Cuijk, Wijchen, Wanroij, Heesch en binnenkort dus ook Uden. In totaal werken er zo'n 90 mensen die bedrijven adviseren op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Het kantoor in Uden wordt geleid door vennoot en fiscalist mr. drs. Jeroen van Boekel. 

Vooral MKB als klant 

,,We werken vooral voor het midden- en kleinbedrijf binnen de driehoek Oss-Uden-Veghel. Dat gaat van zzp’er tot grote familiebedrijven. Geen beursgenoteerde bedrijven”, zegt Jeroen van Boekel van OOvB - een samentrekking van de oprichters ‘Oostendorp, Otten en Van Boekel’.  

De economische groei heeft afgelopen jaren ook gezorgd voor extra werk op het kantoor. Via de nieuwe vestiging in Uden denkt het bedrijf de regio beter te kunnen bedienen. De vijftien mensen die nu nog in Boekel in het kantoor op de Vlonder werken, komen naar Uden, aangevuld met vijf mensen die in Heesch werken.     

Trouwjurken naar de rondweg 

Voordat het zo ver is zal het opvallende pand aan de rand van het sportpark in Uden grondig worden verbouwd. Jarenlang hingen daar de trouwjurken in de etalage van bruidsboetiek Van de Wetering. Per 1 augustus is die zaak overgenomen en gevestigd aan de rondweg Uden, in het bedrijfspand bij de rotonde van Ben van Dijk. 

,,Met de overname hebben we een flink stuk uitgebreid", zegt Susanne van Aarle van Bruidsgalerie Van de Wetering. In de zaak met vijf paskamers werken zes mensen en hangen honderden bruidsjurken. ,,De bruidsmarkt is booming, we krijgen elk jaar meer klanten", zegt Van Aarle. ,,De mensen hebben weer zin om te trouwen.”