Piet Vromans heeft ALS en vraagt met een filmpje aandacht voor de actie voor stichting Topsport for Life. Het filmpje is opgenomen bij RKVV Erp met leden van het eerste elftal en vrienden en kennissen.
Volledig scherm
PREMIUM
Piet Vromans heeft ALS en vraagt met een filmpje aandacht voor de actie voor stichting Topsport for Life. Het filmpje is opgenomen bij RKVV Erp met leden van het eerste elftal en vrienden en kennissen. © Jacqueline van de Ven

ALS-patiënt Piet Vromans met voetballers Erp in actie voor zijn ziekte

VideoERP - Juist als je ernstig ziek bent, wil je in deze tijd niet onder de mensen komen. En al helemaal niet in Erp, waar veel mensen aan corona zijn gestorven. Toch begaf ALS-patiënt Piet Vromans zich naar het voetbalveld van RKVV Erp om een filmpje op te nemen voor een goed doel: de stichting Topsport for Life. 

 1. Beddenreus maakt foutje op site: bestellingen voor bed van 12,99 euro
  PREMIUM

  Beddenreus maakt foutje op site: bestellin­gen voor bed van 12,99 euro

  UDEN - Een bed - een luxe boxspring met gestoffeerd matras - voor 12,99 euro. Dat daar belangstellenden voor zijn, hebben ze bij Beddenreus, onderdeel van de Udense beddengigant Beter Bed, gemerkt. Door een 'menselijke’ vergissing stond er woensdag een verkeerd bedrag op de website van het bedrijf. Daar waar 1299 euro had moeten staan, stond 12,99 euro. De bestellingen stroomden rap binnen. Foutje bedankt!
 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'