Volledig scherm
PREMIUM
Leon Oosthoek knipt het lintje door van de ruimte bij Bernhoven waar patiënten vanaf nu hun persoonlijk account kunnen laten maken. © Hans van Alebeek

Altijd toegang tot eigen medisch dossier bij Bernhoven

UDEN - Inzage in je eigen medisch dossier, sneller en beter contact met ziekenhuis en huisarts en meer regie over je ziekte. Het zijn een paar van de voordelen van het nieuwe digitale platform van ziekenhuis Bernhoven en de huisartsen in deze regio. Maandag was de officiële lancering. 

,,Ik schrok me kapot”, zegt Leon Oosthoek (58) uit Eerde. Drie jaar geleden kreeg hij te horen dat hij reumatoïde artritis had. ,,Stond ik ineens met twee tassen vol medicijnen buiten”, zegt hij. Sinds die tijd is hij bij Bernhoven onder behandeling bij een reumatoloog en gaat het stukken beter met de chronische pijn en ontstoken gewrichten.  

  1. Politie pakt helers van Lexus in Veghel, maar laat de dieven lopen
    PREMIUM

    Politie pakt helers van Lexus in Veghel, maar laat de dieven lopen

    DEN BOSCH/VEGHEL - Als de agenten op 25 oktober vorig jaar in Veghel even serieus naar de betrapte Lithouwer hadden geluisterd, hadden ze de 'echte’ dieven van een gestolen Lexus kunnen oppakken. Dat deden de agenten niet en pakten alleen van heling verdachte Lithouwers op. ,,Het was mij ook meer waard geweest als we die anderen hadden opgepakt”, gaf officier van justitie J. van Vreeswijk aan tijdens de rechtszitting tegen de Lithouwers.