Wethouder Coby van der Pas (l) en burgemeester Kees van Rooij spraken met Evi, Jara en Dexter uit groep 8 van basisschool De Bunders in Veghel.
Volledig scherm
Wethouder Coby van der Pas (l) en burgemeester Kees van Rooij spraken met Evi, Jara en Dexter uit groep 8 van basisschool De Bunders in Veghel. © Gemeente Meierijstad

Appelflappen voor alle leerkrachten in Meierijstad als 'hart onder de riem’

VEGHEL/SINT-OEDENRODE - Om ze een hart onder de riem te steken kregen alle leerkrachten en medewerkers van de kinderopvang in Meierijstad vandaag appelflappen van de gemeente. Burgemeester Kees van Rooij en wethouder Coby van der Pas gingen langs bij basisschool De Bunders in Veghel. 

  1. Atoomvrijstaat Volkel-Boekel, Marius Wijdeven gelooft het zelf ook niet echt
    PREMIUM
    Column tHans

    Atoomvrij­staat Vol­kel-Boe­kel, Marius Wijdeven gelooft het zelf ook niet echt

    VOLKEL/BOEKEL - De ingehuurde boys en girls van Bureau Berenschot hebben hun laptopje amper opengeklapt voor de evaluatie van de fusie tussen Uden en Landerd of er was al gekrakeel. Niet in Schaijk dit keer maar uit de onverwachte hoek van Volkel. Daar hees Marius Wijdeven de stormram. ,,Voeg Volkel maar bij Boekel als de gemeente Maashorst niks doet aan huisvesting voor senioren in ons dorp", zei hij strijdlustig.