Als het politiebureau en brandweerkazerne aan de Leeuweriksweg in Uden gesloopt zijn, is dat een ideale plek voor sociale woningbouw vindt Area. Uden wil op deze plek een echte publiekstrekker bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Als het politiebureau en brandweerkazerne aan de Leeuweriksweg in Uden gesloopt zijn, is dat een ideale plek voor sociale woningbouw vindt Area. Uden wil op deze plek een echte publiekstrekker bouwen. © Van Assendelft Fotografie

Area: bouw op plek politiebureau Uden sociale huur

UDEN/VOLKEL - Grond, grond en nog eens grond. Dat heeft woningcorporatie Area nodig om in Uden voldoende sociale huurwoningen te kunnen bouwen. Te beginnen in Volkel en op de plek van het oude politiebureau. 

  1. Hyperambitieus plan voor vijf a zes nieuwe dorpen in de Peel: ‘Een droom moet je een keer beginnen’
    PREMIUM

    Hyperambi­ti­eus plan voor vijf a zes nieuwe dorpen in de Peel: ‘Een droom moet je een keer beginnen’

    ODILIAPEEL/MILHEEZE - Het is een hyperambitieus plan, maar daarmee niet minder serieus: het stichten van vijf a zes natuurdorpen in de Peel, ter grootte van 500 tot 600 hectare met plek voor drie- a vierduizend inwoners en duurzame landbouw. Zeg maar Venhorst of Odiliapeel 2.0. Het komt uit de koker van Zeelander Jan Ottens. Die realiseerde al eerder mooie, kleinschaligere projecten in de regio.