Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Automobilist (50) springt in het water in Erp en is daarna spoorloos, politie gaat verder met zoekactie

UpdateERP – Een 50-jarige automobilist is na een mogelijk ongeval nabij het kanaal aan de Bosscheweg in Erp spoorloos verdwenen. Duikers van de brandweer hebben dinsdag in het water gezocht en de politie heeft met een helikopter de omgeving uitgekamd.

 1. Sjef en Wilma van Dongen willen boeren helpen bij overgang naar duurzaam bedrijf: ‘Voedselbos als oplossing voor de stikstofcrisis’

  Sjef en Wilma van Dongen willen boeren helpen bij overgang naar duurzaam bedrijf: ‘Voedselbos als oplossing voor de stikstof­cri­sis’

  ZEELAND - ,,Ik ben ervan overtuigd dat we bij Fruitzforlife dé oplossing voor de stikstofcrisis in handen hebben. Want het principe van herbebossing is eigenlijk heel eenvoudig: onze bomen leggen stikstof en CO2 vast en produceren zuurstof. “ Aan het woord is Sjef van Dongen uit Zeeland, pionier op het gebied van voedselbossen en eetbaar landschap.
 2. Flinke zak geld voor dijkverzwaring van de Maas, op sommige plaatsen worden ze zelfs 1 meter hoger
  PREMIUM

  Flinke zak geld voor dijkverzwa­ring van de Maas, op sommige plaatsen worden ze zelfs 1 meter hoger

  DEN BOSCH - De miljoenen vliegen in 2023 over de toonbank bij waterschap Aa en Maas. Er wordt volgend jaar maar liefst 148 miljoen euro gebruikt voor grote projecten. Het geld is bikkelhard nodig om onder meer dure projecten zoals de dijkverbetering van de Maas uit te voeren. Maar ook andere klimaatmaatregelen zijn nodig én het rioolwater moet steeds schoner de zuivering verlaten.