Personeel van Bernhoven in 2020 tijdens de coronacrisis.
Volledig scherm
PREMIUM
Personeel van Bernhoven in 2020 tijdens de coronacrisis. © Jeroen Appels / Van Assendelft Fotografie

Bernhoven vertelt waar de klappen vallen: ook 39 vaste banen weg

UDEN - In ziekenhuis Bernhoven krijgen medewerkers deze week te horen wie wel en wie niet mag blijven. Bij de meer dan honderd gedwongen vertrekkers zitten er 39 die eigenlijk een vaste baan hebben.

 1. Vincent (41) uit Boekel overlijdt plotseling door longembolie bij halve Ironman op Mallorca
  PREMIUM

  Vincent (41) uit Boekel overlijdt plotseling door longembo­lie bij halve Ironman op Mallorca

  BOEKEL - Bij een halve Ironman op Mallorca is afgelopen zaterdag de 41-jarige Vincent van Hemert uit Boekel plotseling overleden. Uit onderzoek is gebleken dat de gevolgen van longembolie (een bloedpropje in de longen) hem fataal zijn geworden. Zijn collega's in de sport en bij de brandweer in Soesterberg reageren verslagen. ,,Het was een graag gezien persoon", vertelt coach Marcel Gierman.
 2. Noodkreet regionale horeca: verleng termijn terugbetalen belastingschuld
  PREMIUM

  Noodkreet regionale horeca: verleng termijn terugbeta­len belasting­schuld

  OSS/MAASHORST/MEIERIJSTAD - ,,Voor veel horeca-ondernemers zijn de problemen nog lang niet voorbij. Die hebben slapeloze nachten nu de belastingdienst haar schulden gaat innen.” Dat schrijven voorzitters van bijna zestig horeca-afdelingen in onder meer Oss, Meierijstad, Maashorst in een brief aan het kabinet. Zij vragen de terugbetalingstermijn van de uitgestelde belasting van vijf jaar jaar te verlengen naar tien jaar.