John Kruijssen, hoogste baas bij Beter Bed, in het nieuwe distributiecentrum van het Veghelse Lunext, het nieuwe dochterbedrijf van Beter Bed.
Volledig scherm
PREMIUM
John Kruijssen, hoogste baas bij Beter Bed, in het nieuwe distributiecentrum van het Veghelse Lunext, het nieuwe dochterbedrijf van Beter Bed. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Beter Bed wil meer online gaan verkopen, niet vanuit bakermat Uden, maar vanuit Veghel nota bene

UDEN/VEGHEL - In Uden is het allemaal begonnen voor de beddengigant Beter Bed. Maar het beursgenoteerde bedrijf waagt nu ook de stap naar Veghel. Want het dochterbedrijf Lunext opent er een distributiecentrum voor de online verkopen van de Udense beddenspecialist.

  1. Gebroken ribben? Gert heeft alles over voor mooie dierenfoto’s
    PREMIUM

    Gebroken ribben? Gert heeft alles over voor mooie dierenfoto’s

    ZALTBOMMEL/SCHIJNDEL/ESCH - Nog niet zo lang geleden nam een stier hem nog flink te grazen. Een paar gebroken ribben was het resultaat. Ook is hij al eens onder geplast door een grote zeug. Ach, Gert van den Bosch (56) uit Zaltbommel heeft er alles voor over om varkens, koeien, geiten, schapen en paarden op het boerenerf zo mooi mogelijk te fotograferen. Ook in de Meierij. Hij won er zelfs een prestigieuze, internationale prijs mee: de Sony Award.