Jolanda Bekkers werkt sinds een maandje bij Wiltec Uden. Ze kwam daar aan de slag via Open Hiring.  Ze spreekt met Patrick Groenendal, personeelsmanager, de gang van zaken even door.
Volledig scherm
PREMIUM
Jolanda Bekkers werkt sinds een maandje bij Wiltec Uden. Ze kwam daar aan de slag via Open Hiring. Ze spreekt met Patrick Groenendal, personeelsmanager, de gang van zaken even door. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Bij dit bedrijf hoef je geen sollicitatiebrief te schrijven om kans te maken op een baan: ‘Iedereen verdient kans’

UDEN - Ze zou het liever wat netter zeggen, maar Jolanda Bekkers uit Erp heeft een pesthekel aan het schrijven van sollicitatiebrieven. Daarom is Open Hiring, waarbij je een baan kan krijgen zonder sollicitatiegesprekken, voor haar een uitkomst. Ze werkt nu met veel plezier bij Wiltec in Uden. 

  1. Advocaat Graspeel: ‘omwonenden gebombardeerd tot stank-proefkonijnen’
    PREMIUM

    Advocaat Graspeel: ‘omwonenden gebombar­deerd tot stank-proefkonij­nen’

    ZEELAND/DEN HAAG - Advocaat Valentijn Wösten is bang dat de omwonenden van de Heijderhoeve op de Graspeel in Zeeland ‘een vreselijke zomer tegemoet gaan'. Hij reageert op de uitspraak van de rechtbank die niet wil instemmen met intrekking van de vergunning van de varkensboer, maar hem verplicht geurmetingen te doen en een geurbeheersplan op te stellen. Wösten overweegt in hoger beroep te gaan bij de Raad van State.