Onder het toeziend oog van gedeputeerde Erik Ronnes (midden) tekenen burgemeester Pierre Bos (voorgrond) en directeur Wim van de Kerkhof van de provinciale ruimte-voor-ruimtecommissie een overeenkomst in Boekel.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder het toeziend oog van gedeputeerde Erik Ronnes (midden) tekenen burgemeester Pierre Bos (voorgrond) en directeur Wim van de Kerkhof van de provinciale ruimte-voor-ruimtecommissie een overeenkomst in Boekel. © Kees Backx

‘Boekel voorloper met Ruimte voor Ruimte’

BOEKEL - Boekel gaat binnen drie jaar twintig ruimte-voor-ruimtekavels leveren. Daarvoor ontvangt de gemeente 1 miljoen euro als voorfinanciering. Onder het toeziend oog van gedeputeerde Erik Ronnes tekenden Boekels burgemeester Pierre Bos en de directeur van de provinciale ruimte-voor-ruimtecommissie Wim van de Kerkhof woensdag een overeenkomst daarvoor.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”