Harrie van Zee is Amerikaans staatsburger en mag stemmen voor de presidentsverkiezingen in de VS. Dat moet met deze papieren.
Volledig scherm
Harrie van Zee is Amerikaans staatsburger en mag stemmen voor de presidentsverkiezingen in de VS. Dat moet met deze papieren. © Harrie van Zee

Brabantse Amerikaan Harrie van Zee heeft zijn stem uitgebracht op de presidentskandidaat met de meeste politieke ervaring

VOLKEL/WAALWIJK/TILBURG - Brabander Harrie van Zee is een van de circa 20.000 Amerikanen in Nederland die hun stem mogen uitbrengen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. ,,En dat heb ik intussen al gedaan”, aldus de in Waalwijk wonende pensionaris.

  1. Jesse (18) bezorgt de krant: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    Jesse (18) bezorgt de krant: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    FIJNAART - Bij Jesse Kaufman (18) in Fijnaart gaat de wekker om kwart over vijf, zes dagen per week. Dan staat hij op om nog voor school begint de krant in het dorp te bezorgen. Vervelend om zo vroeg op te staan? ,,Helemaal niet. In het begin was het even wennen, maar nu maakt het me niet meer uit. Ik ben ongeveer anderhalf uur bezig en daarna heb ik de hele dag om te doen wat ik wil.”