Brand verwoest etage van woning in Boekel

VideoBOEKEL - Een uitslaande brand heeft een woning aan de Daniël De Brouwerstraat in Boekel flink beschadigd. Er raakte niemand gewond.

De brand is vermoedelijk begonnen in de kachel van de woning, gelegen in de buurtschap Huize Padua. De complete bovenverdieping is verloren gegaan. Ook de onderste etage liep veel schade op. De brandweer van Boekel en Erp en de hoogwerker van het team uit Uden kwamen ter plekke. 

De bewoners waren wel thuis maar konden zich op tijd in veiligheid brengen.

Volledig scherm
Er kwam een hoogwerker ter plekke bij de woningbrand in Boekel. © Marco van den Broek - Marcofotografie
  1. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.