Intratuin werd afgelopen zomer flink uitgebreid. In het nieuwe gedeelte is beneden een dierenartsenpraktijk hondentrimsalon gevestigd. Op de bovenverdieping wil sportschool Rob van Dijk zich vestigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Intratuin werd afgelopen zomer flink uitgebreid. In het nieuwe gedeelte is beneden een dierenartsenpraktijk hondentrimsalon gevestigd. Op de bovenverdieping wil sportschool Rob van Dijk zich vestigen. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Buurt voelt zich 'voor de gek gehouden’ met sportschool in tuincentrum

VEGHEL - ,,We zijn voor de gek gehouden", vinden omwonenden van Intratuin in Veghel. Ze zagen het tuincentrum aan de Heuvel uitbreiden omdat dat noodzakelijk was voor de toekomst. Maar nu wordt er een sportschool in gevestigd. 

De groep omwonenden heeft advocaat Ingrid Janssen van Bierens Advocaten in de arm genomen om de al verleende omgevingsvergunning aan te vechten. ‘Volgens Intratuin was de uitbreiding absoluut noodzakelijk voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf naar Intratuin 3.0', zo schrijven de bezwaarmakers aan het college van burgemeester en wethouders.