BZB in tijden dat er nog volop publiek aanwezig was.
Volledig scherm
BZB in tijden dat er nog volop publiek aanwezig was. © ANP Kippa

BZB geeft met vier vriendenbands gratis online concert ‘Alle Remmen Los’

UDEN/LOOSBROEK - Het jaarlijkse festival ‘Alle Remmen Los’ in Loosbroek kan niet doorgaan maar daarvoor in de plaats komt op 12 mei wel een gratis online concert met optredens van BZB en nog nog vier bevriende bands. De live-stream vanuit De Pul in Uden is op woensdag 12 mei vanaf 21.00 te volgen. 

 1. Droom van fietser (17) valt in duigen na ernstig ongeluk in Veghel: celstraf dronken automobilist verdubbeld
  PREMIUM

  Droom van fietser (17) valt in duigen na ernstig ongeluk in Veghel: celstraf dronken automobi­list verdubbeld

  DEN BOSCH/VEGHEL De 26-jarige Veghelaar, die op 30 november 2018 dronken achter het stuur kroop van zijn slecht onderhouden BMW, moet 18 maanden in de cel doorbrengen voor het aanrijden van een 17-jarige fietser op een ventweg van de Rembrandtlaan. Het Hof verdubbelde daarmee de eerder opgelegde celstraf van de rechtbank. De Raadsheren concludeerden bij het hoger beroep dat het gedrag van de Veghelaar uitsteeg boven de juridische categorie ‘ernstige schuld’.
 2. Te hoog gestapelde metalen strips waarschijnlijk oorzaak dodelijk ongeval Jouke Ruigrok (17) in Loosbroek
  PREMIUM

  Te hoog gestapelde metalen strips waarschijn­lijk oorzaak dodelijk ongeval Jouke Ruigrok (17) in Loosbroek

  DEN BOSCH/LOOSBROEK- ‘Smid in spé’ Jouke Ruigrok (17) uit Loosbroek raakte op 20 juni 2018 bedolven onder metalen strips, die hoger waren opgestapeld dan ‘volgens de veiligheidsnorm’ toegestaan. Zijn werkgever was volgens officier van justitie Frank van Diem juridisch verantwoordelijk voor dit fatale ongeval. Het kleine familiebedrijf Van Lieshout Specicon had volgens hem ‘onveilig’ en zonder voldoende toezicht gewerkt.