Volledig scherm
PREMIUM
Roland de Winter uit Uden. Na het faillissement van De Winter Media Groep is hij nu taxichauffeur bij Van Driel. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Carrièreswitchers, Roland de Winter: ‘Door mijn taxibaan kan ik alles beter relativeren’

UDEN - Het Brabants Dagblad brengt komende weken een serie over carrièreswitchers, mensen die iets totaal anders zijn gaan doen. Vandaag aflevering 1: Roland de Winter. Van directeur van een mediabedrijf naar taxichauffeur.

Dapper. Zo kan je Roland de Winter (63) misschien wel het beste in één woord beschrijven. Dat blijkt ook wel uit het feit dat hij mee wilde werken aan deze serie over carrièreswitchers. 

  1. Meierijstad wil met boomcafés begin maken aan nieuw bomenbeleid

    Meierij­stad wil met boomcafés begin maken aan nieuw bomenbe­leid

    VEGHEL/SCHIJNDEL - ,,Bomen zijn een veelbesproken thema en ook vaak onderwerp van discussie tussen mensen.” Met dit als argument kondigt wethouder Harry van Rooijen van Meierijstad drie zogeheten boomcafés aan. De sessies op 26 augustus (Schijndel), 2 september (Sint-Oedenrode) en 4 september (Veghel) moeten de basis leggen voor nieuw bomenbeleid van de 2,5 jaar oude fusiegemeente. Het gemeentebestuur spreidt de cafés in tijd en locatie om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om hun mening te geven.