Karim Janssen, kaderlid van de FNV, overhandigt een voorbijkomende collega-chauffeur een tasje met actiemateriaal.
Volledig scherm
Karim Janssen, kaderlid van de FNV, overhandigt een voorbijkomende collega-chauffeur een tasje met actiemateriaal. © Wouter ter Haar/BD

Chauffeurs voeren in Veghel actie voor betere cao

VEGHEL - Fatsoenlijk loon, betere arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om eerder te stoppen met werken. Om dat te realiseren hebben chauffeurs en leden van de vakbond FNV Transport en Logistiek dinsdagmorgen actie gevoerd aan de Marshallweg op industrieterrein De Dubbelen in Veghel. Alle voorbijkomende chauffeurs werden aangehouden en kregen een tasje met actiemateriaal, mondkapje, blikje chocomel en een Mars overhandigd. De actie leidde niet tot grote stremmingen.

 1. Bezige bij Bart van Sleeuwen: ‘Boekel kan nog jaren vooruit’
  Dorp van

  Bezige bij Bart van Sleeuwen: ‘Boekel kan nog jaren vooruit’

  BOEKEL - Bart van Sleeuwen is 72 jaar oud, maar de Boekelaar zit bepaald niet achter de geraniums. Zo is hij actief als voorzitter van stichting D’n Eik (koepelorganisatie natuur), voorzitter van het mannenkoor in Boekel, was hij 25 jaar voorzitter van de jeugdnatuurwacht en is hij interim-voorzitter van stichting de Speeltrein (bevordering leefbaarheid jongeren). Ook bij zijn eigen hoveniersbedrijf is hij af en toe nog bezig.
 1. Máxima over Amalia: 'Ik denk dat ze het heel goed aan kan'
  Play

  Máxima over Amalia: 'Ik denk dat ze het heel goed aan kan'

 2. Hulpdiensten rukken uit om gewonde gans te vangen, maar dat lukt niet
  Play

  Hulpdien­sten rukken uit om gewonde gans te vangen, maar dat lukt niet