Het nieuwe college van Uden bij de start in 2018. Vlnr Maarten Prinssen, Ingrid Verkuijlen. Franko van Lankvelt en Gijs van Heeswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe college van Uden bij de start in 2018. Vlnr Maarten Prinssen, Ingrid Verkuijlen. Franko van Lankvelt en Gijs van Heeswijk. © Hans van Alebeek

College Uden mag de mouwen opstropen

AnalyseUDEN - Burgemeester en wethouders van Uden zijn zelf dik tevreden over wat ze de afgelopen twee jaar gepresteerd hebben. Maar wie kritisch kijkt naar alle voornemens en die afzet tegen de resultaten moet constateren dat het nog altijd niet bruist en er maar sporadisch wordt doorgepakt. En ze hebben nog maar een jaar. 

  1. Boete van ruim 17.000 euro voor dodelijk ongeval met 17-jarige Jouke Ruigrok bij Van Lieshout Loosbroek
    PREMIUM

    Boete van ruim 17.000 euro voor dodelijk ongeval met 17-jarige Jouke Ruigrok bij Van Lieshout Loosbroek

    DEN BOSCH/LOOSBROEK Het familiebedrijf Van Lieshout Specicon uit Loosbroek voldeed op 20 juni 2018 ‘onvoldoende aan haar zorgplicht’. Daardoor kon het bedrijfsongeval plaatsvinden, waarbij Jouke Ruigrok (17) bedolven raakte onder een aantal metalen strips. Dat stelde de rechtbank maandagmiddag in Den Bosch. De jonge werknemer van het specialistisch constructiebedrijf kwam door het ongeluk om het leven.