Het complex voor spoedzoekers in Veghel zou er zo uit kunnen zien. Het witte gebouw rechtsvoor is de ASV garage op het autoplein, de doorgaande weg Rembrandtlaan/Udenseweg en de weg achter het complex de Beukelaarstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het complex voor spoedzoekers in Veghel zou er zo uit kunnen zien. Het witte gebouw rechtsvoor is de ASV garage op het autoplein, de doorgaande weg Rembrandtlaan/Udenseweg en de weg achter het complex de Beukelaarstraat. © Edith Verwegen

Complex voor spoedzoekers in Veghel: geschenk uit hemel of wordt het bron van problemen?

VEGHEL - Is het een geschenk uit de hemel dat een projectontwikkelaar 250 appartementen voor spoedzoekers wil bouwen in Veghel, of haalt de gemeente Meierijstad zich hiermee problemen op de hals? 

  1. Veghel-Centrum maakt eerste stappen richting krachtig boodschappendorp: ‘Ben ik liever dan halve winkelstad’
    PREMIUM

    Ve­ghel-Cen­trum maakt eerste stappen richting krachtig boodschap­pen­dorp: ‘Ben ik liever dan halve winkelstad’

    VEGHEL - Veel werk gedaan, maar ook nog veel werk te gaan. Sinds de gemeenteraad van Meierijstad eind vorig jaar de centrumplannen voor Veghel vaststelde, zijn er al enkele projecten helemaal voltooid. Concreet: twaalf procent van ongeveer 11.000 vierkante meter in te krimpen winkeloppervlakte is inmiddels daadwerkelijk getransformeerd naar bestemming horeca, kantoor- of dienstverlening.