Frits Sissing in Museum Krona waar de ets van Rembrandt boven water kwam tijdens de Udense opnamen van 'Tussen Kunst en Kitsch'.
Volledig scherm
PREMIUM
Frits Sissing in Museum Krona waar de ets van Rembrandt boven water kwam tijdens de Udense opnamen van 'Tussen Kunst en Kitsch'. © .Studio Willem Kuipers

Corona nekt Museum Krona met Rembrandt-expositie

Column tHansUDEN - In duizenden huiskamers krabden ze zich woensdagavond even achter de oren. ,,Hè, hebben ze in Uden al een museum over corona? Het virus is amper in Nederland en nou al een museum. Het is toch niet te geloven waar die Frits Sissing allemaal komt.”

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.