Koen Slippens, hoogste baas van Sligro in Veghel, op de werkvloer van het hoofdkantoor in gesprek met een paar medewerkers van het bedrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Slippens, hoogste baas van Sligro in Veghel, op de werkvloer van het hoofdkantoor in gesprek met een paar medewerkers van het bedrijf. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Corona zorgde voor zo'n 750 miljoen euro omzetverlies bij Sligro, maar ook voor hernieuwd familiebedrijf-gevoel

VEGHEL - Corona heeft er flink ingehakt bij Sligro Food Group in Veghel. Maar het beursgenoteerde bedrijf ziet de toekomst weer gloren nu de horeca eindelijk open mag. Het Veghelse bedrijf breidt flink uit op bedrijventerrein Doornhoek. Om van daaruit de Nederlandse en Belgische vestigingen te bevoorraden.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.