Koningin Máxima komt aan voor een gesprek over ondernemerschap bij de vierde Koning Willem I Lezing. Koningin Maxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting en lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap.
Volledig scherm
Koningin Máxima komt aan voor een gesprek over ondernemerschap bij de vierde Koning Willem I Lezing. Koningin Maxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting en lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. © ANP

Daar was ze weer in Uden: koningin Máxima

UDEN - Voor de tweede keer in een half jaar tijd was koningin Máxima in Uden. Zij nam gisteren deel aan een gesprek over ondernemerschap bij de vierde Koning Willem I Lezing in Theater Markant. Deze lezing markeert de start van de inschrijving voor de tweejaarlijkse ondernemingsprijzen van de Koning Willem I Stichting. 

 1. Koningin Máxima straalt tijdens bezoek aan CSU in Uden
  Play
  PREMIUM
  Update + Video

  Koningin Máxima straalt tijdens bezoek aan CSU in Uden

  UDEN - Koningin Máxima is vandaag op bezoek in Uden. Ze brengt een werkbezoek aan schoonmaakbedrijf CSU in Uden, de winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf. De koningin krijgt tijdens het bezoek een rondleiding door het bedrijf en spreekt onder andere met de Raad van Bestuur. Ze werd ontvangen door John van Hoof, voorzitter van de Raad van Bestuur. Daarna ging ze (online) in gesprek met medewerkers.