Volledig scherm
Davina Michelle komt 23 augustus naar De Kersouwe in Heeswijk-Dinther. © ANP Kippa

Davina Michelle naar De Kersouwe, kaartverkoop gaat van start

HEESWIJK-DINTHER - Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther heeft Davina Michelle en Douwe Bob toegevoegd aan het programma voor het komende seizoen. Zaterdag start de kaartverkoop bij De Kersouwe. Eerder was al bekend dat Theo Maassen,  Youp van 't Hek, André Hazes jr. en De Dijk naar Heeswijk-Dinther komen.

Het seizoen bij het openluchttheater in Heeswijk-Dinther start vrijdag 17 mei met een 'Tribute tot 2016’. Er is een speciale huisband samengesteld die een ode brengt aan onder meer David Bowie, George Michael, Prince, Toots Thielemans en Leonard Cohen. Allemaal sterren die in 2016 overleden. 

De Kersouwe heeft veel muzikale gasten deze zomer. Een week na het openingsweekend is er een open podium met singer songwriters, bandjes en koren.  Verder komt Filip Jordens naar het theater voor een hommage aan Jacques Brel. Robin Borneman en Mercy John treden op 7 juni allebei met eigen band op en ook Eva Crutzen neemt haar eigen band mee voor een cabaretvoorstelling met veel muziek.  Gerard van Maasakkers treedt op met muziekvereniging TOG uit Berlicum en op 7 september staat Rockin’Wood op het programma, een festival met bands en dj's.  Davina Michelle is vrijdag 23 augustus in De Kersouwe en een week later treedt Douwe Bob met zijn band op. De Rotterdamse band The Kik speelt op 28 juni muziek van Boudewijn de Groot.

Ook aan de cabaretliefhebbers is dit seizoen gedacht. Het begint op 31 mei met het duo Remko Vrijdag en Martine Sandifort, gevolgd door Theo Maassen op 8 juni en Youp van 't Hek op 13 juni. 

Wim Daniëls geeft 13 september een theatercollege over de wonderlijke wereld van taal en Johan Derksen wijdt bezoekers in in de wereld van de blues. De theatergroep van de Kersouwe brengt een bewerking van ‘Lang en gelukkig’ op de planken en de jeugdtheatergroep speelt 'de club van lelijke kinderen’. In de zomervakantie zijn er nog een aantal andere kindervoorstellingen.

De kaartverkoop start zaterdag via de website van de Kersouwe. 

  1. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.