Volledig scherm
7th Sunday © Guus Peters

Deels heringericht 7th Sunday stijf uitverkocht

ERP - Onder een stralende zon verwelkomde 7th Sunday zondag maar liefst veertig duizend bezoekers. Het festival in Erp was net als voorgaande jaren stijf uitverkocht.

Toch was het voor de vaste bezoekers even wennen bij binnenkomst. Het terrein aan De Roost was deels heringericht. Vanaf de ingang liepen drie brede paden parallel over het festival. ,,We doen elk jaar ons best het terrein te optimaliseren. We denken dat het dit jaar goed is gelukt doordat de bezoekers nu een nog beter overzicht hebben”, zegt Geertje van Zoggel namens organisator Par-T.

Nieuw op het terrein was de Club Seven stage, een grote tent met buitenterrein waar het de hele dag erg druk was. Ook druk was het zondagmiddag bij het optreden van Lil Kleine op de Slam FM stage, die dit jaar fors groter was dan vorig jaar (van 40 naar 77 vierkante meter). 

Wat verder opviel aan de elfde editie van 7th Sunday waren de opnieuw indrukwekkende decors bij de 16 verschillende area’s. Van Zoggel: ,,We besteden elk jaar veel aandacht aan de aankleding. Ik denk dat we er ook dit keer weer in geslaagd zijn om het er mooi uit te laten zien.”