De parallelweg langs het kanaal bij Zijtaart wordt veel gebruikt door scholieren uit Zijtaart die naar Veghel moeten. Ter hoogte van deze weg is ook een nieuwe verbindingsweg van de N279 richting de bedrijventerreinen gepland. De vijf mogelijke tracés hebben voorgelegen voor inspraak. De dorpsraad pleit voor een fietsbrug, zodat de fietsers veilig naar Veghel kunnen.
Volledig scherm
De parallelweg langs het kanaal bij Zijtaart wordt veel gebruikt door scholieren uit Zijtaart die naar Veghel moeten. Ter hoogte van deze weg is ook een nieuwe verbindingsweg van de N279 richting de bedrijventerreinen gepland. De vijf mogelijke tracés hebben voorgelegen voor inspraak. De dorpsraad pleit voor een fietsbrug, zodat de fietsers veilig naar Veghel kunnen. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Dertien zienswijzen op nieuwe verbindingsweg N279 bij Zijtaart; plannen veranderen niet

VEGHEL/ZIJTAART - Dertien reacties zijn er binnengekomen bij de gemeente Meierijstad op de plannen voor een nieuwe verbindingsweg tussen de N279 bij Keldonk langs Zijtaart richting de Veghelse bedrijventerreinen Doornhoek, Dubbelen en Foodpark. Die hebben volgens de gemeente niet geleid tot aanpassing van de vijf varianten die op dit moment voorliggen. 

  1. Burgemeester waarschuwt relschoppers in Roosendaal: 'Wees niet zo stom om mee te doen'
    Play

    Burgemees­ter waarschuwt relschop­pers in Roosendaal: 'Wees niet zo stom om mee te doen'

  2. Koning bezoekt RONAZ in Tilburg: 'Nederland kan van ons leren hoe je kunt samenwerken in crisistijd'
    Play

    Koning bezoekt RONAZ in Tilburg: 'Nederland kan van ons leren hoe je kunt samenwer­ken in crisistijd'