18 november, het werd vandaag 15 graden: Aan de Waal geniet Ineke Slingerland uit Oudekerk aan de Amstel samen met haar tweelingbroer Bart Jutte uit Bemmel van de zon en uitzonderlijke temperatuur midden november. Ineke heeft haar tweelingbroer Bart in Bemmel opgehaald, en met campingstoelen, thermoskan koffie, koeken en chocolaatjes naar de Nijmeegse Waalkade gereden.
Volledig scherm
PREMIUM
18 november, het werd vandaag 15 graden: Aan de Waal geniet Ineke Slingerland uit Oudekerk aan de Amstel samen met haar tweelingbroer Bart Jutte uit Bemmel van de zon en uitzonderlijke temperatuur midden november. Ineke heeft haar tweelingbroer Bart in Bemmel opgehaald, en met campingstoelen, thermoskan koffie, koeken en chocolaatjes naar de Nijmeegse Waalkade gereden. © Paul Rapp

Diep in november en 15 graden: leuk voor de mens, slecht voor de natuur

De uitzonderlijke warme herfstdagen hebben een nieuw weerrecord gevestigd: de maximumtemperatuur is al 236 dagen niet meer onder de 10 graden geweest en daardoor trekken we massaal de natuur in. Dat is fijn voor de mens, maar minder gunstig voor de natuur. ,,De egelbescherming krijgt veel meer verstoorde nestjes binnen dan normaal.”

  1. Het sneeuwt! Prachtige plaatjes vanuit wit bedekt Tilburg
    Play

    Het sneeuwt! Prachtige plaatjes vanuit wit bedekt Tilburg

  2. Operatie 10-jarige Rowan uitgesteld: 'Bang dat hij doof wordt'
    Play

    Operatie 10-jarige Rowan uitgesteld: 'Bang dat hij doof wordt'