Dierentuin Zie-ZOO opende donderdag haar deuren weer voor het grote publiek, maar wel met de nodige aanpassingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dierentuin Zie-ZOO opende donderdag haar deuren weer voor het grote publiek, maar wel met de nodige aanpassingen. © Van Assendelft/Thomas Segers

Dierentuin Zie-ZOO in Volkel weer open na twee maanden: ‘Deze dag voelt als een feestje’

VOLKEL - Dierentuin Zie-ZOO opende donderdag haar deuren weer voor het grote publiek, maar wel met de nodige aanpassingen.

Alsof de koeien voor het naar buiten mochten, zo’n uitgelaten sfeer hing er op donderdag onder bezoekers én medewerkers in de Volkelse dierentuin. Overal huppelde kinderen en klonk gelach, en dan was het ook nog eens stralend weer. Er viel voor bezoekers naast de vertrouwde dieren genoeg nieuws te bekijken. Want het was niet alleen het personeel van de dierentuin dat niet stil zat tijdens de tijdelijke sluiting. Ook de dieren waren zeer actief. Zo waren er de laatste weken nieuwe ooievaren, vossen, boshonden en neusberen geboren, maar was vooral de geboorte van kameel Tigra, op vijf mei, bijzonder, en voor het eerst te bewonderen. Al ging dat wel net wat anders dan voor de corona-tijd.

  1. Schuldeisers vragen faillissement aan voor partycateraar Maison van den Boer
    PREMIUM

    Schuldei­sers vragen faillisse­ment aan voor partycate­raar Maison van den Boer

    Den Bosch/Heerlen/Veghel - Drie schuldeisers van Maison van den Boer in Veghel vragen het faillissement aan van de geplaagde cateraar. De drie crediteuren zeggen nog geld van de Veghelse onderneming tegoed te hebben en willen dat met deze faillissementsaanvraag alsnog zien te krijgen. De aanvraag wordt aanstaande dinsdag voor de rechtbank in Den Bosch behandeld, aldus de advocaat van de drie schuldeisers.