Volledig scherm
Vlnr wethouder Inge van Dijk, voorzitter Johan Habraken van de Ondernemersvereniging Bakel, Dirk Lammers, voorzitter Willy Vos van Ondernemersvereniging Gemert en VVV-voorzitter Bert Mickers. © gemeente Gemert-Bakel

Dirk Lammers centrummanager Veghel én Gemert en Bakel

VEGHEL/GEMERT-BAKEL - Dirk Lammers gaat deze week aan de slag als nieuwe centrummanager van Gemert en Bakel. Lammers vervult diezelfde functie nu ook al in zijn woonplaats Veghel.

De opvolger van Otto Nijst gaat voor twee dagen per week aan de slag. Zijn belangrijkste doel: het Gemertse centrumgebied en ook het centrum van Bakel op de kaart zetten, zodat de ondernemers meer omzet kunnen genereren.

Ondernemersvereniging Gemert en Ondernemersvereniging Bakel zijn net als de VVV Gemert-Bakel blij met de aanstelling van Lammers. De nieuwe centrummanager laat in een verklaring weten de komende tijd met zoveel mogelijk partijen te willen spreken ’om een goed beeld te kunnen vormen van de huidige situatie'.

De Veghelaar had eerder een eigen winkel in Oisterwijk en begeleidde ondernemers als districtsmanager Zuid-Nederland bij winkelketen Primera.