DJ Roland de Winter draait zaterdag voor het goede doel een avond lang ouderwetse discohits.
Volledig scherm
DJ Roland de Winter draait zaterdag voor het goede doel een avond lang ouderwetse discohits. © Rotary Uden

DJ De Winter draait digitaal door in studio zoon Giel, opbrengst voor mantelzorgers

UDEN - Heel Uden aan het dansen krijgen voor de mantelzorgers. Dat is de insteek van de online disco-avond die de Udense dj Roland de Winter heeft opgezet in samenwerking met zijn zoon Giel, de oude discotheek Amigo en de Rotary Uden. Van de opbrengst van de aangevraagde plaatjes, krijgen de Udense mantelzorgers een dinerbon aangeboden.    

De ouderwetse disco-avond wordt zaterdag 11 april live gestreamd vanuit de studio van Giel de Winter, bekend van StukTV. Zijn vader Roland draait tussen 21.00 en 24.00 uur op verzoek plaatjes, ondersteund met videoclips. Een nummer aanvragen kost minimaal 5 euro, meer mag.   

Ook steun voor de Udense horeca 

Het bedrag dat opgehaald wordt zal besteed worden aan dinerbonnen bij de diverse Udense horecazaken. Zo kunnen de mantelzorgers op hun respijtdag een avondje uit eten en worden ook de Udense ondernemers gesteund. De link naar de live-stream is te vinden op de site www.dance-classics.nl en de website en facebookpagina van Rotary Uden. Deze komt beschikbaar op zaterdag 11 april om 20.00 uur.

 Wie nu al een vrije gift wil doen, kan een bedrag whatsappen naar het nummer 06-57970688. Men ontvangt dan een tikkie.