Volledig scherm
PREMIUM
't Tramplein. © Maarten van den Hurk / BD

Door sloop bedreigde cafetaria ’t Tramplein mag even in frietkar bakken

NISTELRODE - Cafetaria 't Tramplein is uit de zorgen. De snackbar in Nistelrode mag enkele weken vanuit een frietkar werken, nu het huidige onderkomen gesloopt wordt en het nieuwe nog niet klaar is.

Dit heeft de gemeente Bernheze laten weten aan Tamara Verbakel. De uitbaatster is tevreden: ,,Het allerliefst zou ik gewoon blijven zitten waar ik zit. Maar gegeven de omstandigheden is dit wel de beste oplossing.’’ De kar mag pal tegenover de huidige zaak staan. ,,Al mijn vaste klanten weten wel wat er speelt. Maar als er zometeen toch nog iemand aan de gesloten deur komt, dan zien ze ons een stukje verderop staan.’’

  1. Emma (24) ziet hoe kinderen in Veghel haar complete Toyota Aygo vernielen: ‘Een grote ravage’
    PREMIUM

    Emma (24) ziet hoe kinderen in Veghel haar complete Toyota Aygo vernielen: ‘Een grote ravage’

    VEGHEL - Emma van Boxtel (24) uit Den Bosch had haar pakjesavond waarschijnlijk heel anders voorgesteld. Onderweg naar werk kreeg ze een lekke band en besloot ze haar Toyota Aygo langs de kant van de weg te zetten. Na het werk wilde ze haar auto ophalen en zag ze dat de portier openstond en er zelfs mensen in de auto zaten. Er bleken kinderen in te zitten. ,,Het was een grote ravage. Ze hebben niks meer van de auto overgelaten.”