In 2015 was het nog groot feest bij de start van Terramass. Gedeputeerde Anne-Marie Spierings gooide er een fles champagne tegenaan.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2015 was het nog groot feest bij de start van Terramass. Gedeputeerde Anne-Marie Spierings gooide er een fles champagne tegenaan. © Van Assendelft Fotografie

Doorstart van mestfabriek Terramass: het ‘Shitcourt’ van Uden

Column tHansUDEN/ODILIAPEEL - Dit wordt een poepverhaal, u bent gewaarschuwd. De failliete mestverwerker Terramass in Odliapeel maakt namelijk een doorstart. 

Het is de vraag of we daar zo blij om moeten zijn. Want de kans is groot dat het aan de Middenpeelweg nóg harder gaat stinken ook al jubelt de directie dat deze fabriek ‘hét voorbeeld van mestverwerking’ gaat worden. 

  1. Schuldeisers vragen faillissement aan voor partycateraar Maison van den Boer
    PREMIUM

    Schuldei­sers vragen faillisse­ment aan voor partycate­raar Maison van den Boer

    Den Bosch/Heerlen/Veghel - Drie schuldeisers van Maison van den Boer in Veghel vragen het faillissement aan van de geplaagde cateraar. De drie crediteuren zeggen nog geld van de Veghelse onderneming tegoed te hebben en willen dat met deze faillissementsaanvraag alsnog zien te krijgen. De aanvraag wordt aanstaande dinsdag voor de rechtbank in Den Bosch behandeld, aldus de advocaat van de drie schuldeisers.