Met een drone werd de sleutel van de nieuwe brandweerkazerne afgeleverd bij commandant Brandweer Marie-Louise van Schaijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Met een drone werd de sleutel van de nieuwe brandweerkazerne afgeleverd bij commandant Brandweer Marie-Louise van Schaijk. © Jeroen van Eijndhoven, Beeld werkt

Drone levert sleutel nieuwe brandweerkazerne Uden af

UDEN – Een drone leverde vrijdagmiddag de sleutel af bij de nieuwe brandweerkazerne in Uden. Commandant Brandweer Marie-Louise van Schaijk overhandigde deze aan postcommandant Twan van der Velden. Met een druk op de knop opende burgemeester Henk Hellegers vervolgens de deuren van het splinternieuwe gebouw aan de Udenseweg.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.