Sfeerbeeld van een recente autodisco drive in in Duitsland. In Meierijstad moet het nog veel spectaculairder worden, denken drie ondernemers.
Volledig scherm
PREMIUM
Sfeerbeeld van een recente autodisco drive in in Duitsland. In Meierijstad moet het nog veel spectaculairder worden, denken drie ondernemers. © Hauke-Christian Dittrich/DPA

Een feestje bouwen in je eigen auto tijdens de ‘carwatch’ in Meierijstad

VEGHEL - Vanuit je auto een film of voetbalwedstrijd bekijken of samen genieten van een dj, rockband of cabaretier op het podium. Met een op en top aangeklede auto drive in willen drie jonge ondernemers de regio deze zomer gaan opvrolijken. Te beginnen in Meierijstad maar op meer plekken kan. 

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.