De Noordkade in Veghel is een van de trekkers in de gemeente Meierijstad. Naast de eigen website krijgt de locatie straks ook een plek op de nieuwe website voor recreatie in de totale gemeente.
Volledig scherm
De Noordkade in Veghel is een van de trekkers in de gemeente Meierijstad. Naast de eigen website krijgt de locatie straks ook een plek op de nieuwe website voor recreatie in de totale gemeente. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Eén kalender voor alle evenementen in Meierijstad op nieuwe website


MEIERIJSTAD - Waar is iets leuks te doen in Meierijstad? Op de Vlagheide, de Noordkade, de Glazen Boerderij en streekpark Kienehoef? Al de trekkers van Meierijstad zijn eind dit jaar te vinden op een nieuwe website. 

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.