De trouwzaal van het oude Raadhuis, inmiddels Oonivoo, waar weer getrouwd kan worden. Hans Gijsbers en Jolanda van den Heuvel, allebei uit Uden, maakten zaterdag om 13.30 uur dankbaar gebruik van die mogelijkheid. Trouwambtenaar was Ingebord Tros, het oud-raadslid dat er voor geijverd heeft dat dit mogelijk blijft.
Volledig scherm
De trouwzaal van het oude Raadhuis, inmiddels Oonivoo, waar weer getrouwd kan worden. Hans Gijsbers en Jolanda van den Heuvel, allebei uit Uden, maakten zaterdag om 13.30 uur dankbaar gebruik van die mogelijkheid. Trouwambtenaar was Ingebord Tros, het oud-raadslid dat er voor geijverd heeft dat dit mogelijk blijft. © Van Assendelft / Thomas Segers

Eerste jawoord van bruidspaar klinkt weer in oude trouwzaal Uden

UDEN - Er kan weer getrouwd worden in het oude Raadhuis in Uden, inmiddels meer bekend als Oonivoo. Hans Gijsbers en Jolanda van den Heuvel uit Uden waren zaterdag de eersten sinds lange tijd die elkaar in de oude raadszaal van Uden het jawoord gaven.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”