Volledig scherm
PREMIUM
The Duke in Nistelrode © Van Assendelft Fotografie

‘Exceptioneel’ feestje in Nistelrode: ‘John de Mol komt niet zomaar’

NISTELRODE - Een elitefeestje mag je het wel noemen, de naam Exceptionals is er dan ook naar. Op 8 september komen kopstukken uit het bedrijfsleven bijeen in Nistelrode voor een exclusief feestje voor leden van The Duke Club, de businessclub van golfbaan The Duke. Zelfs mediatycoon John de Mol komt. 

 ,,Heel bijzonder", noemt organisator John Lommers van mediabedrijf Today is Canday uit Heeswijk-Dinther de komst van mediatycoon John de Mol. ,,Dit soort optredens doet hij zelden.” Dat tv-presentatoren Jeroen Pauw en Rutger Castricum hem op The Duke gaan interviewen en dat het redactieteam van Pauw het interview mee voorbereidt zal volgens hem mee hebben gespeeld in de afweging om te komen. En natuurlijk zijn relaties met sommige clubleden, allen CEO’s, captains of industry en directeur-grootaandeelhouders. 

  1. Zwijsen en Fioretti College in de ‘prijzen’: allebei het predicaat excellent; ook feest bij Kentalis in Oss

    Zwijsen en Fioretti College in de ‘prijzen’: allebei het predicaat excellent; ook feest bij Kentalis in Oss

    VEGHEL/OSS - Feest op het Zwijsen College en het Fioretti College in Veghel. Beide middelbare scholen hebben samen met zo’n dertig andere middelbare scholen in Nederland het predicaat ‘excellent’ van het ministerie van Onderwijs ontvangen. Dat krijgen ze voor bepaalde onderdelen van de school. Ze mogen de in de wacht gesleepte titel drie jaar voeren. Ook Kentalis Compas College in Oss ‘viel in de prijzen’.