Ruim drie maanden stond de 'meteoriet Uden' in Museum Krona op publiek te wachten maar de expositie is weer afgebroken.  Carlo van As haalt de ruimtesteen uit de vitrine. Die gaat weer terug naar het Noordbrabants Museum.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruim drie maanden stond de 'meteoriet Uden' in Museum Krona op publiek te wachten maar de expositie is weer afgebroken. Carlo van As haalt de ruimtesteen uit de vitrine. Die gaat weer terug naar het Noordbrabants Museum. © Van Assendelft Fotografie

Expositie over bijzondere meteoriet uit Uden weer afgebroken, niemand heeft de ruimtesteen kunnen zien

UDEN - Corona nekt Museum Krona in Uden opnieuw: een kleine expositie over de bijzondere meteoriet uit Uden wordt weer afgebroken zonder dat ook maar iemand hem heeft kunnen zien. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?