Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van Coreworks bezig met de opbouw van FestyLand op Hemelrijk in Volkel. © Van Assendelft

FestyLand is groter dan welke artiest ook

VOLKEL - Zonder grote namen kan ook FestyLand niet bestaan maar het Volkelse popfestival moet het toch vooral hebben van vermaak en gezelligheid. Elke tent zijn eigen feestje. ,,De belangrijkste artiest van FestyLand moet FestyLand zelf blijven.”     

Met nog een paar kleine festivals en afterparty’s op de agenda is FestyLand al lang niet meer dé afsluiter van het festivalseizoen. Maar zeker in deze regio weet iedereen dat het 11 en 12 oktober in Volkel  nog één keer genieten is. Bij de twaalfde editie zijn BLØF, Maan, Tino Martin en Rowwen Hèze de topacts. ,,Die heb je nodig, anders komt het publiek niet”, weet festivalorganisator Rien Somers. 

  1. OM eist 27 maanden cel voor veroorzaker ernstig ongeval Rembrandtlaan in Veghel

    OM eist 27 maanden cel voor veroorza­ker ernstig ongeval Rembrandt­laan in Veghel

    VEGHEL - De 25-jarige Veghelaar, die op 30 november 2018 met zijn BMW een 17-jarige fietser aanreed op de Rembrandtlaan, moet 27 maanden achter tralies doorbrengen. Dat stelde officier van justitie P. Visser woensdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch. Het OM vroeg daarnaast om een rijontzegging van 10 jaar voor het onvoorzichtige rijgedrag van de man, dat leidde tot zwaar lichamelijk letsel. ,,Hij heeft lak aan andere mensen in het verkeer.”