Drie politici met elkaar in debat over de fusie tussen Uden en Landerd. Vlnr Stan Willems en Marianne van Bergen uit Uden en Jeroen van den Heuvel uit Landerd. Rechts daarvan de debatleiders Kay den Teuling en Timon S,its.
Volledig scherm
Drie politici met elkaar in debat over de fusie tussen Uden en Landerd. Vlnr Stan Willems en Marianne van Bergen uit Uden en Jeroen van den Heuvel uit Landerd. Rechts daarvan de debatleiders Kay den Teuling en Timon S,its. © Hans van Alebeek

‘Fusie Uden en Landerd kan veel inwoners weinig schelen’

UDEN - De Pul was zondagmiddag het decor voor het eerste debat van het nieuwe debatcentrum De Grens. Een mooie ouverture over de fusie tussen Uden en Landerd.  

  1. Struikelstenen maken Udens verleden voelbaar in compacte voorstelling van Les Comediens
    PREMIUM
    Recensie

    Struikel­ste­nen maken Udens verleden voelbaar in compacte voorstel­ling van Les Comediens

    UDEN - ‘In Uden gebeurt zoiets niet. Bijna niemand hier weet dat wij Joods zijn.’ Veehandelaar David van Zwanenbergh kan de werkelijkheid die voor de deur staat niet bevatten. Als hij uiteindelijk samen met zijn vrouw onderduikt, blijkt hij kansloos. Het echtpaar wordt afgevoerd naar Sobibor. Struikelstenen op straat houden hun naam levend. In de voorstelling Vrouwen van de wereld krijgen ze een gezicht en een stem.