Opnamen voor The Box op Bedaf, afgelopen zomer toen de temperatuur opliep tot dik boven de 35 graden. Op de voorgrond verteller Jan, verder vlnr Michiel Weber, Aniek Weber en cameraman Sean van Berlo.
Volledig scherm
PREMIUM
Opnamen voor The Box op Bedaf, afgelopen zomer toen de temperatuur opliep tot dik boven de 35 graden. Op de voorgrond verteller Jan, verder vlnr Michiel Weber, Aniek Weber en cameraman Sean van Berlo. © Naat Piek

Geen toneel? Dan komt Naat Piek Uden met ‘Krimi-serie’ op YouTube

UDEN - De ene na de andere voorstelling bij Naat Piek in Uden werd afgeblazen vanwege corona. Dus bedacht de toneelvereniging een origineel alternatief: een spannende ‘Krimi-serie’ die in vier afleveringen via YouTube wordt uitgezonden: The Box.

 1. Boekel plaatst de komende jaren zeventig laadpalen

  Boekel plaatst de komende jaren zeventig laadpalen

  Boekel - De gemeente Boekel laat komende jaren ongeveer 70 laadpalen plaatsen. Bij iedere laadpaal worden twee parkeerplaatsen bestemd voor elektrische auto’s. Dit komt neer op circa 140 openbare parkeervakken die bedoeld zijn voor elektrisch rijdende inwoners, bezoekers en forensen. Op dit moment telt de gemeente Boekel circa 70 elektrische personenauto’s. De verwachting is dat het er in 2025 zevenhonderdvijftig zijn en in 2035 ongeveer 2.800.
 1. Samenvatting | Willem II - PEC Zwolle
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting: Rood en pijnlijke nederlaag, gifbeker voor Willem II nog niet leeg

  22 januari
 2. Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis
  Play

  Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis