Opnamen voor The Box op Bedaf, afgelopen zomer toen de temperatuur opliep tot dik boven de 35 graden. Op de voorgrond verteller Jan, verder vlnr Michiel Weber, Aniek Weber en cameraman Sean van Berlo.
Volledig scherm
PREMIUM
Opnamen voor The Box op Bedaf, afgelopen zomer toen de temperatuur opliep tot dik boven de 35 graden. Op de voorgrond verteller Jan, verder vlnr Michiel Weber, Aniek Weber en cameraman Sean van Berlo. © Naat Piek

Geen toneel? Dan komt Naat Piek Uden met ‘Krimi-serie’ op YouTube

UDEN - De ene na de andere voorstelling bij Naat Piek in Uden werd afgeblazen vanwege corona. Dus bedacht de toneelvereniging een origineel alternatief: een spannende ‘Krimi-serie’ die in vier afleveringen via YouTube wordt uitgezonden: The Box.

  1. Droom van fietser (17) valt in duigen na ernstig ongeluk in Veghel: celstraf dronken automobilist verdubbeld
    PREMIUM

    Droom van fietser (17) valt in duigen na ernstig ongeluk in Veghel: celstraf dronken automobi­list verdubbeld

    DEN BOSCH/VEGHEL De 26-jarige Veghelaar, die op 30 november 2018 dronken achter het stuur kroop van zijn slecht onderhouden BMW, moet 18 maanden in de cel doorbrengen voor het aanrijden van een 17-jarige fietser op een ventweg van de Rembrandtlaan. Het Hof verdubbelde daarmee de eerder opgelegde celstraf van de rechtbank. De Raadsheren concludeerden bij het hoger beroep dat het gedrag van de Veghelaar uitsteeg boven de juridische categorie ‘ernstige schuld’.