Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Gelukkig ook wat goed nieuws: bij BrabantZorg zijn al meer dan dertig (kwetsbare) cliënten hersteld van het virus

OSS/UDEN/VEGHEL - BrabantZorg, met meerdere locaties in Noord-Oost Brabant, ziet dagelijks een toename in het aantal besmette of van corona verdachte cliënten. Tóch is er ook goed nieuws te melden, zo laat de organisatie weten: ook kwetsbare ouderen kunnen herstellen van het coronavirus. Op vrijdag 20 maart zijn er bij BrabantZorg al meer dan dertig cliënten hersteld van het virus.

 1. Gebroken ribben? Gert heeft alles over voor mooie dierenfoto’s
  PREMIUM

  Gebroken ribben? Gert heeft alles over voor mooie dierenfoto’s

  ZALTBOMMEL/SCHIJNDEL/ESCH - Nog niet zo lang geleden nam een stier hem nog flink te grazen. Een paar gebroken ribben was het resultaat. Ook is hij al eens onder geplast door een grote zeug. Ach, Gert van den Bosch (56) uit Zaltbommel heeft er alles voor over om varkens, koeien, geiten, schapen en paarden op het boerenerf zo mooi mogelijk te fotograferen. Ook in de Meierij. Hij won er zelfs een prestigieuze, internationale prijs mee: de Sony Award.
 2. De Maashorst is weer een paar duizend bomen en struiken rijker

  De Maashorst is weer een paar duizend bomen en struiken rijker

  SCHAIJK/UDEN/HEESCH - Maar liefst een paar duizend bomen en struiken. De Maashorst, het natuurgebied tussen Uden, Schaijk en Heesch - want Oss doet niet meer mee - is zaterdag weer verrijkt met een verse aanplant. Nabij de Brobbelbiesweg in Schaijk verzamelden zich zaterdag tientallen vrijwilligers van de Stichting Vrijwillige Landschapsbeheer Uden (sVLU) om in de frisse lucht de bomen en struiken te planten. Huub van Boxmeer - voorzien van een verwarmende blauwe muts - was een van hen.