Links de veelbesproken bouwkavel aan de Kleuterweg in Uden. Weer links daarvan ligt visvijver De Kleuter. Achter de andere bestaande woning is nog net een kraan zichtbaar van sloopbedrijf Gebr. Van den Brand en van Oort.
Volledig scherm
PREMIUM
Links de veelbesproken bouwkavel aan de Kleuterweg in Uden. Weer links daarvan ligt visvijver De Kleuter. Achter de andere bestaande woning is nog net een kraan zichtbaar van sloopbedrijf Gebr. Van den Brand en van Oort. © Van Assendelft Fotografie

Geplande bouw woning met schimmigheid omgeven: ‘Er is zelfs voorstel van handjeklap gedaan’

UDEN - De geplande bouw van een omstreden burgerwoning aan de rand van industrieterrein Goorkens-Hoogveld in Uden is met veel schimmigheid omgeven. Het gaat om één nieuw huis versus de belangen van diverse grote bedrijven in de buurt, de gemeenteraad lijkt voor het eerste te kiezen.   

  1. Veghelaar krijgt geen straf voor oude Marktplaatsoplichtingen in Veghel en bedreiging in Eindhoven

    Veghelaar krijgt geen straf voor oude Markt­plaats­op­lich­tin­gen in Veghel en bedreiging in Eindhoven

    DEN BOSCH/VEGHEL - Een 25-jarige Veghelaar heeft in 2016 vijf mensen via Marktplaats voor in totaal 243 euro opgelicht. Hij bood Ajax-shirts en Cruijf-schoenen aan, maar leverde die nooit af. Hij dreigde datzelfde jaar alle botten te breken van een Eindhovenaar, als deze zijn toenmalige vriendin niet met rust zou laten. De rechtbank veroordeelde de man, maar legde hem geen straf meer op.