Volledig scherm
Het pand naast uitzendorganisatie Hobij wordt bij het hoofdkantoor getrokken. © Kirsten Rietbergen

Hobij breidt hoofdkantoor in Veghel uit

VEGHEL - Uitzendorganisatie Hobij breidt het hoofdkantoor aan het Heilig Hartplein in Veghel uit. Hiervoor wordt het pand naast het hoofdkantoor op dit moment gesloopt. Daarvoor in de plaats komt de uitbreiding. 

Er wordt een hele hap uit de bebouwing aan het Heilig Hartplein genomen. Bouwgroep Goesten uit Kerkdriel gaat het nieuwe pand voor de Veghelse uitzendgigant bouwen. Projectleider Dennis van Engelen spreekt van een verlenging van het kantoorgebouw. Het blijven volgens marketing manager Wouter Looten van Hobij wel twee aparte gevels. ,,Dat is zo met de gemeente overeengekomen. Maar het wordt wel een hele verbetering aan het Heilig Hartplein”, meent hij. De bouw wordt uitgevoerd in metselwerk. 

Hobij biedt op dit moment ruimte aan 76 werknemers op het hoofdkantoor, maar die zitten volgens Looten veel te veel op elkaar gepropt. ,,We groeien echt uit ons jasje . Om die reden gaan we een prachtig nieuw pand neerzetten dat meer ruimte biedt.”Er kunnen volgens hem zo'n 80 mensen werken. ,,Als we de planning kunnen vasthouden, moet het pand aan het eind van dit jaar staan.”

Volledig scherm
De situatie van voor de sloop. © Google Maps